Seu electrònica del Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital
Estàs a:
  1. Inici
  2. Serveis Comuns

Serveis comuns

Serveis comuns

Seleccioneu l'agrupació corresponent al servei electrònic que desitja localitzar.

Té dubtes? Consulteu la utilització de la seu per ampliar informació.

Queixes i suggeriments

Informació general:

L'interessat mitjançant aquesta aplicació podrà dirigir per escrit queixes o suggeriments al Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital.

Instància genèrica

Informació general:

L'interessat podrà dirigir sol·licituds al Ministeri d'Economia i Competitivitat. Aquest escrit podrà fer referència a qualsevol aspecte sobre el qual el ciutadà desitgi pronunciar-se. Per a això podrà adjuntar tants documents complementaris com estimi oportú. Una vegada adjuntats els documents es realitzarà el registre corresponent i es retornarà un justificant amb el nombre de registre.

Consulta Registre Electrònic

Informació general:

Aquest servei permet consultar els documents del registre electrònic, així com l'obtenció de còpies electròniques dels mateixos i del justificant de registre. Les signatures dels documents al seu torn poden ser validades a través de la plataforma Validi, també accessible des de la seu electrònica.

Consulta de documents per codi segur de verificació (CSV)

Informació general:

Aquest servei permet la verificació de la integritat i autenticitat de documents electrònics a través del seu codi segur de verificació (CSV), així com l'obtenció de còpies electròniques dels mateixos en format XADES i/o PDF. Les signatures dels document en format XADES al seu torn poden ser validades a través de la plataforma Validi, també accessible des de la seu electrònica.

© 2012-2022 Gobierno de España. Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital